E-Randevu

Hakkımızda
Buradasınız: Anasayfa / Hakkımızda
Hakkımızda

Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunan Akropol Hastanesi ‘’Sağlık Kompleksi’’ grubu olarak; 20 yılı aşkın bir süredir, sağlık sektöründe dünyadaki en yeni teknolojik gelişmeleri Ülkemizin önde gelen sağlık kurumlarında tanışmış ve yaygın olarak kullanılmalarını sağlamış bulunmaktadır. Modern tıbbın gereklerini, yılların tecrübesi ile birleştirerek hastalarına aktarmaya devam ediyor. Her alanda yüksek kaliteli hizmeti sunarak, hasta sayısını ve talebi artırmakta; artan talep hastalarımıza olan sorumluluğumuzu yükseltmektedir.

Konusunda bilgi ve beceri birikiminin, birinci elden topluma sunulmasının halkımızın sağlık düzeyi ve yaşam kalitesini yükseltmekte önemli bir katkı sağlayacağına inanan grubumuz; uzman hekim, hemşire ve yardımcı sağlık personeli kadrosuyla, 50 tek kişilik hasta odası,3 ameliyathanesi olan büyük bir genel hastane konseptine ulaşmıştır. Akropol hastanesinde sunulan sağlık hizmetinde gösterdiğimiz üstün başarıları daha üst noktalara taşımaya devam etmekteyiz.

Randevu ve Bilgi Almak İçin Bizi Arayın
UA-173668842-1